Offerte centrale verwarming

Bent u op zoek naar de scherpste prijs voor uw centrale verwarming of verwarmingsketel? Dan doet u er verstandig aan om voorafgaand aan de klus offertes te vergelijken van verschillende aanbieders. Ontdek in dit artikel hoe dit het best mogelijk is en ontdek de aanbieder met scherpste prijs.

Centrale verwarming

U zit er thuis niet zomaar lekker warmpjes bij, hiervoor is verwarming onmisbaar. Centrale verwarming is de meest gekozen manier om een woning te verwarmen. De prijs van centrale verwarming wordt gevormd door verschillende factoren. Hierbij moet u denken aan:

 • het aantal radiatoren of convectoren
 • de hoeveelheid leidingwerk door uw woning
 • het soort cv-ketel

Om u een indruk van de totale kosten te geven hebben wij voor u de onderstaande tabel opgesteld:

Gemiddelde prijs, incl. btw
Totale klus incl. installatie en materialen*€ 8.000 - € 10.000

* De gemiddelde prijs weergegeven in de bovenstaande tabel geldt voor een gemiddelde woning met 3 slaapkamers. De totale prijs is afhankelijk van uw situatie.

offerte centrale verwarming 1

Prijzen van centrale verwarming vergelijken

Het laten aanleggen van centrale verwarming is een grote investering. Het is vervelend als achteraf blijkt dat u te veel heeft betaald voor uw centrale verwarming. Om het maximale rendement uit uw investering te halen loont het om eerst zorgvuldig verschillende prijzen met elkaar te vergelijken. Hiervoor kunt u natuurlijk elke aanbieder afzonderlijk benaderen, maar dit doet u veel sneller en efficiënter door bij ons offertes aan te vragen. Uit ervaring is gebleken dat de prijsverschillen tussen verschillende aanbieders tot wel 40% verschillen. Door meerdere offertes naast elkaar te leggen ziet u in één oogopslag welke aanbieder uw klus het voordeligst realiseert. Wilt u de prijsverschillen direct ontdekken? Vraag dan nu offertes aan van centrale verwarming specialisten in uw regio en ontvang tot maximaal 6 verschillende offertes. Binnen 2 werkdagen heeft u de offertes in huis waardoor u snel de exacte prijs ontdekt. Heeft u nog twijfel bij de aanvraag van offertes? Wij nemen deze twijfel van u weg. Het aanvragen van offertes is bij ons helemaal gratis en vrijblijvend. Mochten de prijzen tegenvallen, dan ziet u net zo gemakkelijk weer af van de klus.

Hoe vraagt u offertes aan voor uw centrale verwarming?

Offertes voor centrale verwarming aanvragen is erg gemakkelijk. Wanneer u bovenin of onderaan uw postcode heeft ingevuld en op de button ‘vraag offertes aan’ klikt, komt u bij het offerte-aanvraagformulier. Op het aanvraagformulier staan verschillende taakomschrijvende vragen. De antwoorden die u hierop geeft zorgen ervoor dat de verschillende specialisten een duidelijk beeld krijgen van uw specifieke situatie. Zij zullen u vervolgens een gerichte prijs aanbieden.

offerte centrale verwarming 2

Wanneer u het offerteformulier heeft verzonden ontvangt u binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes van lokale centrale verwarming specialisten in uw regio. Het is niet alleen eenvoudig en snel, maar het is ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend. Vallen de prijzen tocht tegen? Dan ziet u net zo makkelijk weer af van de klus. Op het moment dat u de offertes in huis ontvangt, heeft u een duidelijk overzicht en ziet u eenvoudig welke specialiste de beste deal voor u heeft.

Onderdelen van een centrale verwarming offerte

Wanneer u wilt profiteren van de meest voordelige centrale verwarming is het verstandig dat u niet zomaar met de eerste de beste leverancier in zee gaat. De gehanteerde tarieven en offertes van cv-installateurs verschillen namelijk behoorlijk van elkaar. Voor de aanleg van centrale verwarming moet u denken aan de volgende aspecten die worden meegenomen op het offerteformulier:

 • cv-ketel
 • radiatoren en/of convectoren
 • leidingwerk
 • thermostaat
 • uurtarief van de monteur
 • voorrijkosten
 • btw
 • bijkomende materiaalkosten, zoals een vulkraan of expansievat.

Tip: Spreek van te voren altijd goed af met uw monteur hoeveel de totale kosten bedragen. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf.

Vergelijk offertes en bespaar tot wel 40% op de gehele klus

Stelt u zich eens voor dat u een nieuwe centrale verwarming heeft aangelegd en achteraf blijkt dat u veel te veel heeft betaald. Dit is natuurlijk enorm zonde. Wees verstandig en vergelijk voorafgaand de klus offertes van verschillende aanbieders met elkaar. Wij bieden u de mogelijkheid gratis en vrijblijvend de voordeligste centrale verwarming offerte te scoren van een specialist in uw omgeving. Klinkt dit als muziek in uw oren en wilt u direct beginnen met besparen? Vraag dan nu tot maximaal 6 offertes aan van centrale verwarming specialisten in uw regio. Het invullen van het offerteformulier neemt slechts 2 minuten van uw tijd in beslag en zorgt ervoor dat u binnen 2 werkdagen tot wel 40% bespaart op de gehele klus. Een bijkomend voordeel is dat u bij ons volledig gratis en vrijblijvend profiteert van dit aanbod. Een nieuwe centrale verwarming zorgt ervoor dat u met een behaaglijke temperatuur een filmpje kan kijken samen met uw partner. Over warme temperaturen gesproken, met het geld dat u bespaart heeft door de offertevergelijking kunt u een welverdiend romantisch weekendje weg.

offerte centrale verwarming 3