Installateur centrale verwarming

Om te voorkomen dat u het risico loopt dat u straks rillend op uw bank zit op een koude decemberdag zorgt u ervoor dat uw centrale verwarming naar behoren werkt. Is uw cv ketel nog in goede staat? Ontdek in dit artikel waar u op moet letten bij de inschakeling van een installateur voor onderhoud en plaatsing.

Prijzen van centrale verwarming installateurs

Bent u op zoek naar een installateur voor de aanleg van uw centrale verwarming? Of is uw cv-ketel aan vervanging toe? Om te zorgen dat uw centrale verwarming naar behoren werkt is het van belang dat u een installateur inschakelt als het gaat om centrale verwarming. Het installeren en afstellen van een cv-ketel is niet zomaar een klusje dat door particulieren wordt gedaan. Bovendien wilt u natuurlijk dat uw gezin veilig kan slapen met een goed aangesloten en onderhouden cv-ketel.

Wanneer u uw gehele centrale verwarming laat aanleggen neemt dat behoorlijk wat tijd in beslag. Laat u enkel uw cv-ketel vervangen, dan is een cv installateur gemiddeld 4 uur bezig. Heeft u nog geen centrale verwarming in huis? Dan moet er naast de aansluiting van een de cv-ketel een leidingstelsel door uw huis worden gelegd. Hoeveel uur de klus totaal in beslag neemt verschilt per situatie. Dit hangt onder andere af van de hoeveelheid leidingwerk en het aantal radiatoren. Om u een inschatting te geven van de prijs staat hieronder het gemiddelde uurtarief van een installateur voor centrale verwarming.

Gemiddeld uurtarief van cv installateurs
incl. btw
€ 45 - € 65

Gezellige warme woonkamer

Vind uw voordeligste installateur

Aan een uurtarief heeft u natuurlijk niet zoveel. Voordat u een centrale verwarming laat aanleggen of uw cv-ketel gaat vervangen is raadzaam om verschillende offertes van aanbieders met elkaar te vergelijken. Op deze manier ontdekt u eenvoudig en snel de voordeligste totaalprijs voor uw specifieke situatie. Uit ervaringen van mensen die u voorgingen is gebleken dat het prijsverschil tussen installateurs oploopt tot wel 40%. Door slim te vergelijken bespaart u op de gehele klus tot wel honderden euro’s. Ook profiteren van de voordeligste installateur? Door hier een offerteformulier in te vullen ontvangt u tot maximaal 6 offertes van verschillende cv installateurs bij u in de regio. Zo hoeft u niet het hele internet af te struimen voor prijs informatie en heeft u binnen 2 werkdagen een compleet overzicht van uw mogelijkheden. Hierboven op geldt dat het gebruik van deze service volledig gratis en vrijblijvend is. Mochten de prijzen toch tegenvallen, dan ziet u er net zo makkelijk weer vanaf.

Bespaar op uw energierekening door een erkende installateur

De installatie van de centrale verwarming is een complexe klus. Het draait niet alleen om de juiste wijze en volgorde van aansluiten, maar ook om de juiste afstelling waarmee het optimale rendement wordt behaald. Wanneer u stookt zonder dat uw cv-ketel op de juiste manier is afgesteld leidt dit tot een onnodig hoge gasrekening. Wij raden u daarom ook sterk aan om een ervaren installateur in te schakelen. De installateur zorgt niet alleen voor passend advies, maar zorgt er ook voor dat u en uw gezin verzekerd zijn van een heerlijk warme woning. Klinkt het besparen op uw energierekening als muziek in uw oren? Dan heeft u de mogelijkheid om nóg meer te besparen op uw energierekening met een condensatieketel. Deze hoogrendementsketel zorgt ervoor dat u gemiddeld tot 40% bespaart op uw energierekening. Bent u van plan centrale verwarming aan te leggen, dan is de combinatie van centrale verwarming met een condensatieketel wellicht een interessante keuze voor u.

Knusse slaapkamer

Profiteer van de voordelen die een erkend installateur biedt

Wij raden u sterk af om zelf uw centrale verwarming te installeren. U lijkt goedkoper uit te zijn, maar indien u een onderdeel foutief installeert, dan lopen de kosten hoger op dan wanneer een erkend installateur uw centrale verwarming heeft geïnstalleerd. Het inschakelen van een erkend installateur voor een centrale verwarming biedt u de volgende voordelen:

  • Kwaliteit verzekerd: U zit er gegarandeerd warmpjes bij.
  • Garanties: U profiteert u van verschillende garanties na de installatie.
  • Een optimaal rendement: Een installateur centrale verwarming zorgt ervoor dat uw cv-ketel goed wordt afgesteld om de energierekening zo laag mogelijk te houden.

Bespaar tot 40% op uw centrale verwarming installatie

Hoeveel tijd de installatie van uw centrale verwarming in beslag neemt kunnen wij u niet vertellen, een gespecialiseerde cv installateur kan dit wel. Aangezien de gehanteerde prijzen van installateurs flink uiteenlopen raden wij u aan om voorafgaand de klus prijzen te vergelijken door middel van offertes. Het slim vergelijken van offertes zorgt voor een besparing die oploopt tot wel 40% op de gehele klus. U vult slechts één offerte formulier in met uw gegevens en u ontvangt binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes die geheel gratis en vrijblijvend zijn. Mochten de prijzen tegenvallen, dan zit u dus nergens aan vast. Wilt u direct de voordeligste installateur voor uw centrale verwarming vinden? Vraag dan nu tot maximaal 6 verschillende offertes aan van gespecialiseerde installateurs in uw omgeving. Voorkom ongewenste verrassingen en laat u goed adviseren zodat u maximaal van de geldbesparing geniet.

Gelukkig gezin